Åpent bakeri er et håndverksbakeri som ligger sentralt i Oslo på Sagene og har flere butikker flere butikker over hele Oslo.
Vi har siden 1998, da vi etablerte oss, vært opptatt av å utøve bakefaget på en ordentlig måte der vi respekterer råvarene og håndverket. Hos oss setter vi bakerens hender høyt. Vi legger vekt på å lære lærlingene våre både håndverkkunnskap og fagkunnskap. Hos oss har vi en målsetning om at alle lærlingene skal gå ut med «meget tilfredsstillende» som karakter på sine svenneprøver når de har vært hos oss.
Vi legger til rette for læring i hverdagen på bakeriet og du vil som lærling lære alt du trenger til svenneprøven og for å få en god base videre som baker.
Hos oss får du en faglig leder som er trygg i det å lære bort faget og veiledere som har lang erfaring fra det å produsere bakevarer på en håndverksmessig og profesjonell måte.
Til deg som lærling stiller vi bare to krav: At du har lyst til å bruke kroppen på jobb og er nysgjerrig og vil lære.
Vi ser fram mot å se en søknad om læreplass fra deg.
Mail: post@apentbakeri.no
Nettsider: www.apentbakeri.no
Besøksadresse:
Åpent Bakeri Produksjon
Sagveien 23b
0459 Oslo