Info til lærlingene

Hei alle sammen!

Litt informasjon fra oss i Lærlingekompaniet:

Som du sikkert skjønner, så har vi igjen begrenset tilgangen til kjøkken og kontor i Munkedamsveien 71 for å unngå spredning av smitte. Vi er i jobb, og er tilgjengelig for deg via mail eller telefon, hjemmefra eller på kontoret. Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du vil snakke om.

Vi vet at alt er annerledes nå i forbindelse med Covid-19- restriksjonene fra myndighetene. De fleste av dere er, eller blir kanskje permittert på nytt med bakgrunn av dette. (Til de av dere som fortsatt er i arbeid; dere gjør en fantastisk jobb!) Situasjonen er uvant for alle, og det kan være vanskelig å skjønne hva som foregår. 

Svært viktig at du registrerer deg på NAV. Dette gjør du i samarbeid med lærebedrift. De fleste av dere har allerede gjort dette, men for at du skal få penger i permitteringsperioden, så må du gjøre dette. Ikke vent.

Info fra Oslo- og Viken fylkeskommune. Vi oppdaterer dette fortløpende.

Bostøttefond

Utdanningsetaten i Oslo

Viken fylkeskommune

Søknad om forskudd på dagpenger

Krav på 100% lønn

Ved søking av dagpenger kan du følge lenken under. I feltet «Tilleggsopplysninger» klipper du ut og limer inn teksten som står under lenken.

Prosedyre for søking av dagpenger

Jeg er lærling og utdanner meg til et yrke ved å jobbe og få opplæring i en bedrift, men er nå permittert. Dette betyr at jeg både er arbeidstaker med lønn men også under utdanning. Det er ingen avkrysningsfelt for lærlinger under avsnittet Utdanning, derfor krysset jeg av punktene som ligger nærmest lærlingeordningen.

Tips og råd til deg som er lærling i Oslo

Siste nytt

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Personvern