Vestby vgs.

Liker du god mat, fart og spenning og er kreativ i tillegg? Da kan restaurant – og matfag være noe for deg! Har du lyst på en sikker jobb som gir deg muligheter til både nasjonal og internasjonal praksis? Da er utdanning innen restaurant – og matfag absolutt noe for deg! Har du lyst på en sikker jobb som gir deg muligheter til både nasjonal og internasjonal praksis? Da er utdanning innen restaurant – og matfag absolutt noe for deg!
Innen restaurant- og matfagene er det et økende behov for dyktige fagfolk, og veien til fagbrev starter hos oss. Du går Vg1 restaurant- og matfag og Vg2 kokk og servitør eller Vg2 matfag. Deretter er det to år læretid i bedrift før du avslutter med fagprøve og kan kalle deg faglært med alle de fordelene det gir deg. I læretiden får du lønn.

Etter endt læretid er mulighetene mange, du kan gjøre ALT som har som har med mat å gjøre; fra utvikling av nye produkter til import fra fjerne land. Matutvikling og drikkevareimport er store bransjer og de fleste som jobber med dette har sin bakgrunn i restaurant– og matfag.

Om du etter to år på restaurant og matfag finner ut at du ønsker en annen utdanningsretning, tilbyr skolen 3 påbygg, som gir deg studiekompetanse og derved videre mulighet til å søke høyere utdanning.

Vestby vgs. 

Siste nytt

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Personvern